Elektrik Elektronik Mühendisliği Topluluğundan Kariyer Planlama ve Girişimcilik Semineri

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Elektrik Elektronik Mühendisliği Topluluğu (IEEE) tarafından “CafeTeaWIEty” adlı seminer düzenlendi.

Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen seminere, Türkiye'de yazılım ve teknoloji sektöründe danışmanlık yapan Key of Change'in kurucusu Murat Özanlar konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacı Özanlar, öğrencileri Kariyer Planlama ve Girişimcilik alanında bilgilendirdi.

basin@balikesir.edu.tr