BAÜN Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Yüksek Lisans Öğrencileri BALOSB'de

BAÜN Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Yüksek Lisans Öğrencileri BALOSB'de

Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri, anabilim dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. M. Emin Akkılıç,  Dr. Öğr. Üyesi Volkan Özbek ve Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin Yıldırım eşliğinde Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Müdürlüğü ile bünyesinde faaliyet gösteren firmaları teknik gezi kapsamında ziyaret etti.

Teknik gezi kapsamında BALOSB Müdürlüğü İdari İşler Birim Sorumlusu Levent Eryılmaz, BEST A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Orhan Sönmez ve Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları ve Mali İşler Yöneticisi Hakan Özdemir, öğrencilere gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. BEST A.Ş. ve Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin üretim parkurlarının da ziyaret edildiği gezide; firmaların üretim, depolama ve dağıtım aşamalarına ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Öğrencilere okulda edindikleri teorik bilgileri, pratikte nasıl uygulandığını görme fırsatı sunan gezide ayrıca yüksek lisans seminer ve tez konularının belirlenmesinde sanayicinin ihtiyaç ve isteklerine göre konuların seçilmesi ve belirlenmesi bağlamında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.