BAÜN Öğrenci Topluluklarından Etkinlikler

BAÜN Öğrenci Topluluklarından Etkinlikler

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, gerçekleştirdikleri faaliyetlerle dönem etkinliklerine devam ettiler.

Türk Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğundan Diyabet Farkındalığı Çalışması

Türk Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğu öğrencileri tarafından diyabet farkındalığı yaratmak adına etkinlik düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören etkinlikte, vatandaşların diyabet ve tansiyon ölçümleri gerçekleştirilerek, hastalığın uzman hekimlerce takibine dikkat çekildi.

Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendislik Topluluğundan Kadına Yönelik Şiddete Farkındalık Sergisi

Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendislik Topluluğu (IEEE) öğrencileri, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Kadına Yönelik Şiddete Farkındalık” sergisi gerçekleştirdiler. Yoğun katılımın olduğu sergide kadının toplumdaki etkinliğini arttırmaya yönelik ilkokul öğrencilerine sorulan “iş hayatında kadını nasıl görüyorsunuz?” sorusu doğrultusunda oluşturulan resimler sergilendi.

Film İnceleme ve Yapım Topluluğundan Film Gösterimi

Film İnceleme ve Yapım Topluluğu öğrencileri, Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda, film gösterimi gerçekleştirdiler. Topluluk, film gösterimlerinin devam edeceğini açıkladı.