Mimarlık Bölümünde 25. Yıl Gururu

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, kuruluşunun 25. Yılını “25. Yılında Balıkesir Mimarlık” başlığı altında gerçekleştirdiği etkinliklerle kutluyor.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Balıkesir Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, birim yöneticileri, akademik ve idari personel ile sektör temsilcilerinin katılımıyla Yaklaşık Sıfır Enerjili Binalar Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Daha sonra fakülte konferans salonunda gerçekleşen 25. Yıl açılış programında Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yasemin İnce Güney, Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Başkanı Ali Özerk ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Açılış konuşmalarının ardından Yük. Mimar Hasan Özbay; “Mimarlık Deneyimini Paylaşmak”, Yük. Müh. Mimar Doğan Hasol; “Mimarlık Denince” ve Prof. Dr. Reha Günay da “Mimar Sinan Neden Bir Dehadır?” başlıklı sunumlarıyla dinleyicilere hitap ettiler.

Açılış gününde kitap imza etkinliği ile devam eden 25. Yıl Etkinlikleri, 30 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Mezunlar Buluşması ve Sergisi programıyla sona erecek.