BESYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Etkinliği

BESYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Etkinliği

Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, Rekreasyon Yönetimi dersi kapsamında Bigadiç Başçeşme İlkokulu ve Elyapan İlkokulundaki öğrencilerle sosyal sorumluluk etkinlikleri gerçekleştirdiler.

7-28 Kasım 2018 tarihleri arasında Spor Yöneticiliği Bölümü 1. öğretim ve 2. öğretim öğrencileri, ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Nahit Özdayı’nın koordinasyonunda ilgili ilkokullarda  eğitim gören  öğrencilere yönelik ağız-diş sağlığı eğitimi ve hijyen eğitiminin yanı sıra bazı spor branşlarına yönelik de teknik beceri gelişimi çalışmaları gerçekleştirdiler. Ayrıca ziyaret edilen okulların kitaplık, spor malzemesi, kırtasiye malzemesi eksikliğine yönelik çalışmalar ile fiziki bakım ve yenileme işleri de üniversiteli öğrenciler tarafından yapıldı.