Susurluk MYO'da AIDS Hastalığı ve Hastalıktan Korunma Yolları Konulu Konferans

Susurluk MYO'da AIDS Hastalığı ve Hastalıktan Korunma Yolları Konulu Konferans

Balıkesir Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksekokulunda “Dünya AIDS Günü” nedeniyle AIDS nedir? Korunma Yolları Nelerdir?” başlıklı konferans düzenlendi. Susurluk Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Susurluk İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Fatih Ocaktan konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen konferansta, konuşmacı Dr. Evren Fatih Ocaktan tarafından katılımcılara, AIDS hastalığı, hastalığın teşhisi, bulaşma yolları, hastalıktan korunma yolları ve tedavisi hakkında bilgiler verildi.

Konferansın sonunda Susurluk Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Adem Kabasakal tarafından konuşmacıya teşekkür belgesi takdim edildi.