BUBYO Öğrencileri Travel Turkey İzmir Fuarını Ziyaret Etti

BUBYO Öğrencileri Travel Turkey İzmir Fuarını Ziyaret Etti

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencileri, Kongre ve Toplantı Turizmi dersi kapsamında Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz koordinatörlüğünde, Travel Turkey İzmir Fuarını ziyaret etti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığıyla   gerçekleştirilen fuara BUBYO, Öğr. Gör. K. Nihat Pekbay, Arş. Gör. M. Tahsin Liceli ve 40 öğrenci ile katılım sağladı. Fuara katılan öğrenciler sektör ile ilgili bilgileri ve son gelişmeleri görme fırsatı buldu. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban; Türk turizmine büyük katkı sağladığını belirttiği organizasyonlar ile geleceğin turizmcileri olacak öğrencilerin turizm alanında yaşanan yeni gelişmeleri daha yakından takip etme fırsatı yakaladığını dile getirdi. İlban, ayrıca bu tür organizasyonlara öğrencilerin katılımlarını sağlamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini sözlerine ekledi.