Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunda, Havalimanlarında Kariyer Olanakları Anlatıldı

Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunda, Balıkesir Koca Seyit Havalimanında faaliyet gösteren Çelebi Hava Servisi tarafından, Havacılık Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik “Havalimanlarında Kariyer Olanakları ve Yer Hizmetleri” adlı bir söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik; Çelebi Hava Servisi İstasyon Müdürü Berkay Aktaş, Yolcu Hizmetleri Şefi Mustafa Maral ve Apron Sorumlusu Lütfü Özbey’in katılımıyla gerçekleştirildi. Söyleşide öğrencilerle kariyer hedefleri, kariyer gelişim olanakları, havacılıkta yer hizmetleri, hizmet departmanları, hizmet süreçleri ile ilgili bilgiler paylaşan konuşmacılar, sektör-üniversite işbirliği kapsamında gerçekleşmesi hedeflenen süreçlerle ilgili de ön bilgilendirmede bulundu.

Havacılık sektörü ile üniversite işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla etkinliğin düzenlendiğini söyleyen Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan da Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencilerinin kariyer hedefleri kapsamında havacılıkta yer hizmetleri sektörünün kapılarını aralayan benzer etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. Yüksekokul Müdürü Soykan, yüksekokul öğrencilerinden desteğini esirgemeyen Çelebi Hava Servisi yetkililerine ve konuşmacılara vermiş oldukları destekler ile işbirliği çerçevesinde yaratılan olanaklar için teşekkür etti.