BUBYO'da Girişimcilik Söyleşisi

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda, Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen ve 4B Mühendislik şirketi CEO’su Eray Erten ve Bayhan Gürhan’ın konuşmacı olduğu girişimcilik konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilk olarak Eray Erten, BUBYO öğrencileri ile teknoloji alanında gerçekleştirdikleri çalışmalarını paylaştı. TV Programlarından, estetik cerrahisine kadar birçok alanda kullanıldığını ifade ettiği 3D yazıcı ürünlerinin gelişim süreçleri ve yeni ürünleri hakkında da bilgiler veren Erten, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Daha sonra söz alan Bayhan Gürhan da hayat hikayesinden kesitler paylaştığı söyleşide, müzik sevgisinin kendisini bu günlere getirdiğini ifade etti. Gürhan, anlık olarak tekrar bestelediği BUBYO Marşı’nı da seslendirirken, öğrencilerle düetler yaptı.

Etkinlik sonunda Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, çiçek ve plaket takdim ettiği konuşmacıları dikkatle takip ettiklerini söylerken, etkinliğe katılımları için teşekkür etti. Genç ve Türk girişimcilerin başarılarını paylaşmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen İlban, BUBYO öğrencilerinden de iyi girişimciler çıkacağından hiçbir zaman şüphesi olmadığını sözlerine ekledi.