Kepsut MYO'da, Madde Bağımlılığı İle Mücadele Konulu Konferans

Kepsut MYO'da, Madde Bağımlılığı İle Mücadele Konulu Konferans

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulunda Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı’nın konuşmacı olduğu “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele” konulu konferans düzenlendi.

Kepsut Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencilerinin katıldığı konferansta konuşan Kaymakam Murat Atıcı, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ve etkileri hakkında bilgiler paylaşırken, öğrencilerle gelecekteki kariyer ve meslek planlarına üzerine de sohbet etti. Öğrencilerden, kendisini bir abi gibi görmelerini isteyen Kaymakam Atıcı, her öğrencinin bir amacı olması gerektiğini, bu amaca ulaşmak için de yılmadan çalışmaları ve hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini ifade etti. Ne iş olursa olsun herkesin işini en iyi şekilde yapmasıyla vatana faydalı olacağının altını çizen Atıcı, arkadaş çevresinin çok önemli olduğunu, ideallerine ulaşmak için derslerine ve kişisel gelişimine zaman harcayan öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan da uzak kalacağını söyledi.

Samimi bir ortamda geçen konferans sonunda Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Doğdubay da kötü alışkanlıkların ne gibi sonuçlara yol açtığını güncel örnekler vererek anlatırken, her konuda tüm öğrencilere kapılarının açık olduğunu dile getirdi. Doğdubay ayrıca Kaymakam Atıcı’ya da ziyaretleri ve verdiği bilgiler için teşekkür etti.