Turizm Fakültesinde Rehberlik Söyleşisi

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesinde, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ü. Cihan Müşterioğlu ve Turist Rehberleri Birliği Denetmeni Olgun Yüksel’in katılımlarıyla Rehberlik mesleği konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu Konferans Salonundaki etkinliğe, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Yavuz, Çağrı Tok, Onur Akgül, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Ü. Cihan Müşterioğlu, 6326 Sayılı Turist Rehberliği Meslek Kanunu uyarınca kurulmuş 13 meslek kuruluşundan biri olan Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ve rehberlik mesleği hakkında katılımcılara bilgiler verirken, Denetmen Olgun Yüksel de denetim uygulamalarından söz etti. Söyleşiye yoğun ilgi gösteren öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan konuşmacılara etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt tarafından plaket takdim edildi.