Personel Futsal Turnuvasında Kupanın Sahibi BESYO Oldu

Personel Futsal Turnuvasında Kupanın Sahibi BESYO Oldu

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen Rektörlük Kupası Personel Futsal Turnuvası sona erdi. Turnuvayı; Beden Eğitimi ve Spor yüksekokulu birinci, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı-Sağlık Uyg. Arş. Hastanesi ikinci ve Rektörlük üçüncülükle tamamladı. En centilmen takım ise Sivil Savunma  seçildi.

Toplam 11 takımın yer aldığı turnuvanın final müsabakasında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı-Sağlık Uyg. Arş. Hastanesi takımları karşılaşırken; müsabaka, 5-4 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun üstünlüğüyle sona erdi.

3 Aralık 2018 - 21 Aralık 2018 tarihleri arasında Burhan Erdayı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Yusuf Aymankuy’un da katıldığı kupa töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Rektör Özdemir, turnuvaya katılan tüm takımlardaki üniversite personelini centilmence mücadeleleri nedeniyle kutladı. Kupa töreni, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve kokteyl ile sona erdi.