Karesi Spor, BAÜN Öğrencileri İle Buluştu

Karesi Spor, BAÜN Öğrencileri İle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, Karesi Spor Basketbol Takımı yöneticileri ve sporcularının katılımı ile bir panel düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Burak Cantürk Amfisinde gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Karesi Spor Şube Sorumlusu Talha Esen, Genel Menajer Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytemür ile oyuncular Hazer  Avcı, Volkan Aydın ve İbrahim Yıldırım katıldı.

Öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Karesi Spor yöneticileri ve sporcuları, Karesi Spor Basketbol Takımının kuruluş ve başarı gelişimini aktarırkan; kuruluşundan bu yana her yıl başarılar ile yoluna devam eden takımın halen Avrupa liglerinde maç başına 101.3 sayı ile Avrupa’nın en skorer takımı olduğunu belirttiler.

Panel, takım yöneticileri, sporcular ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.