İvrindi Sağlık Hizmetleri MYO'dan 'Acil Müdahalede Güncel Yaklaşımlar'Paneli

İvrindi Sağlık Hizmetleri MYO'dan 'Acil Müdahalede Güncel Yaklaşımlar'Paneli

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Hastane Öncesi Acil Müdahalede Güncel Yaklaşımlar” konulu panel etkinliği düzenlendi.

Karesi AVM Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve İvrindi Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın ile Öğr. Gör. İbrahim Akşit başkanlığında, Öğr. Gör. Salih Tosun koordinatörlüğündeki panele konuşmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi Hasan Basri Çetinkaya, Uz. Dr. Salih Kocaoğlu, Dr. Harun Kömürcü ve Dr. Halit Faruk Çırmayın katıldı. Yoğun ilgi gören panelde; Temel Yaşam Desteğinde Güncel Yaklaşımlar, Kas İskelet Travmalarında Güncel Yaklaşımlar, İleri Yaşam Desteğinde ve Kardiyak Aritmilerde Güncel Yaklaşımlar ve Saha Çalışmaları başlıkları altında bilgiler paylaşıldı. Panel sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.