Öğrenci Topluluklarından Haberler

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Gönüllüleri Topluluğu ve Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu gerçekleştirdikleri etkinlikler ile faaliyetlerine devam etti.

Toplum Gönüllüleri Topluluğundan Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri

Toplum Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri, Hasan Basri Çantay İlkokulu öğrencileri ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İvrindi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Topluluk, “Nar” Projesi kapsamında da Edip Gürcün İlkokulu öğrencileri ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken, “Çınar” projesi kapsamında ise Balıkesir Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu “Major-Respect” Etkinliğini Gerçekleştirdi

Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu öğrencileri Çağış Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Balıkesir Genç İş Adamları Derneği ve çeşitli firmalardan gelen konuşmacıların katılımı ile “Major-Respect” adlı bir etkinlik düzenledi. Çeşitli oturumlarda öğrencilerle buluşarak deneyim paylaşımında bulunan ve mesleki tavsiyelerini sunan konuşmacılar, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladılar.