2023 Düşünce ve Değerler Topluğundan Etkinlikler

2023 Düşünce ve Değerler Topluğundan Etkinlikler

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 2023 Düşünce ve Değerler Topluluğu, düşünce etkinlikleri ve sosyal empati etkinlikleri kapsamında iki farklı etkinlik gerçekleştirdi.

MEB 2023 Eğitim Vizyonu BAÜN’lü Öğretmen Adaylarına Tanıtıldı

Topluluk, düşünce etkinlikleri kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyonu öğretmen adaylarına tanıtıldı. Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Cengiz, sivil topum kuruluşları temsilcileri ve öğretmen adayları katıldı. Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol Duran’ın konuşmacı olduğu konferansta 2023 eğitim vizyonu tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Dinleyicilerden gele soruların da cevaplandığı etkinlik, Doç. Dr. Erol Duran’a teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Topluluk Üyelerinden Şehit Ailesine Ziyaret

Topluluk, sosyal empati etkinlikleri kapsamında 5 Ekim 2018 tarihinde Batman’da şehit olan Uzman Çavuş Okan Dinçer’in Bigadiç İlçesi Bademli kırsal mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Ahmet Uysal’ın refakatinde gerçekleşen ve şehidin kabrinde dua okunması ile başlayan duyarlılık ziyareti, şehit ailesinin evine gidilerek şehidin babası Tezcan Dinçer’e topluluk üyelerinin duygularını ifade eden tablonun verilmesi ile sona erdi. Duygu yoğunluğu içerisinde gerçekleşen ziyarette topluluk üyesi öğrencilerin yanı sıra Necatibey Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Saçkes ve Öğretim Görevlisi Mustafa Öğe’de hazır bulundu.