Kepsut MYO'da Kişisel Gelişim Semineri

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulunda, İşbir Sentetik A.Ş. Pazarlama Müdürü Murat Özpehlivan’ın konuşmacı olduğu “Kendi Hayatının Lideri Ol” başlıklı kişisel gelişim semineri gerçekleştirildi.

Birçok lise ve üniversitede kişisel gelişim konusunda etkinlik gerçekleştirdiğini belirten Murat Özpehlivan, yurt sevgisi, dürüstlük, girişimcilik, iş kalitesi ve hoşgörü konuları hakkında bilgiler verirken; eğitimin okulun bitmesiyle sona ermediğini, tüm hayat boyu devam ettiğini vurguladı. Özpehlivan, yaptığı iş ne olursa olsun en iyi şekilde yapan, dürüst ve hoşgörülü insanların her zaman başarıya ulaşacağını ve ülkesi için de faydalı bireyler olacağını söyledi.

Öğrenciler tarafından güven duygusu konusunda bir uygulamanın da gerçekleştirildiği seminer, Kepsut MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Doğdubay’ın konuşmacıya teşekkür etmesiyle son buldu.