Minik Eller BAÜN'de Gastornomi ile Tanıştı

Minik Eller BAÜN'de Gastornomi ile Tanıştı

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Gastronomi Topluluğu, düzenlediği bir etkinlikle anaokulu öğrencilerini ağırladı. Etkinliğe BUBYO Müdürü Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, Öğr. Gör. K. Nihat Pekbay, Yıldız Özsaraç Anaokulu Müdürü Selma Ergül, Müdür Yardımcısı Hava Kocayörük, Öğretmen Aydan Özel, öğrenciler ve velileri katıldı. Etkinlikte minik öğrenciler pizza ve kurabiye yapımı gerçekleştirdi.

BUBYO Müdürü Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, BUBYO olarak Gastronomi alanını, turizminin en önemli taşlarından biri olarak gördüklerini belirterek “Kendimizi geliştirmek ve dolayısıyla Körfez bölgesini geliştirmek anlamında bu tip organizasyonları çok değerli buluyorum. Miniklerimizin de gelecekte bu mesleği sevmelerine yardımcı olabilmek en büyük mutluluğumuz. BUBYO ailesine katılan miniklerimizi ve emeği geçen tüm ekibimi kutluyorum” dedi.