Balıkesir MYO'da 'Balıkesir'de Termal Turizmin Geleceği' Panel

Balıkesir MYO'da 'Balıkesir'de Termal Turizmin Geleceği' Panel

Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulunda “Balıkesir’de Termal Turizmin Geleceği” konulu panel düzenlendi. Yüksekokul Amfisinde yapılan panele, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ergün Demir, akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Doç. Dr. Nuran Akşit Aşık’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Yılmaz, Gönen Termal Yıldız Oteli Eski Genel Müdürü-Kaplıca Thalasso ve Kür Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Demir, Emet Thermal Resort Oteli Eski Genel Müdürü Mesut Terziler ve Balıkesir Altın Otel Genel Müdürü Semih Çelik konuşmacı olarak katıldılar.

Panelde, termo-mineral suların özellikleri, sağlık ve tedavi amaçlı kullanımı, termal turizm tesislerinin yapısı, özellikleri, termal tesislerde çalışan personelin sahip olması nitelikler ile termal turizm işletmelerinin sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerileri Balıkesir özelinde ele alındı. Sunumları takiben sonra soru-cevap bölümü ile devam eden etkinliğin ardından, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ergün Demir tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Etkinlik Turizm ve Otelcilik Programı öğrencileri tarafından hazırlanan yiyeceklerin ikramı ile sona erdi.