BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Öğrenci Temsilcileri ile Buluştu

BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Öğrenci Temsilcileri ile Buluştu

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş; beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Sebahattin İkikardeş ve Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Balyemez ile birlikte öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Mirza Menekşe ve birim öğrenci temsilcilerinin farklı alanlardaki talepleriyle görüş ve çözüm önerilerini dinleyen Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, öğrencilerin tüm talepleriyle yakından ilgilendiklerini ifade etti. Toplantıya katılan öğrenci temsilcileri de Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite yönetimine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, çeşitli alanlardaki görüş ve taleplerini dile getirdiler.