Kepsut MYO'nun Projesine GMKA'dan Destek

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanarak Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi-2 Mali Destek Programı kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansına (GMKA) sunulan “Kepsut MYO’da Nitelikli Laborant ve Veteriner Sağlık Teknikeri Yetiştirmek için Eğitim ve Uygulama Laboratuvarı Kurulması” adlı proje başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı.

Proje ile ilgili Güney Marmara Kalkınma Ajansında düzenlenen imza töreninde; Kepsut MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Doğdubay ile birlikte Öğr. Gör. Dr. Orkun Babacan, Öğr. Gör. Yahya Işık ve Yüksekokul Sekreteri Bülent Hasdemir de hazır bulundu. Proje ile Kepsut MYO’da nitelikli Laborant ve Veteriner Sağlık Teknikeri yetiştirmek için Eğitim ve Uygulama Laboratuvarı kurulması planlanıyor.