Öğrenci Topluluklarından Haberler

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan; Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu, Endüstri Bilimleri ve Teknoloji Topluluğu, Aktif Yaşam Topluluğu ve Radyo ve İletişim Topluğu düzenlendikleri etkinliklerle Bahar Yarıyılı faaliyetlerini sürdürdü.

Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğundan Söyleşi

Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “Baunllywood Ünlü Daveti” başlıklı etkinlikleri kapsamında dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Umut Oğuz’un konuşmacı olduğu bir söyleşi düzenledi.

EBİTET ve AKTİYAT İşbirliğiyle Mühendislik ve Kariyer Günleri

Endüstri Bilimleri ve Teknoloji Topluluğu ile Aktif Yaşam Topluluğu işbirliğiyle 3. ICEO’19 Mühendislik ve Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinliğe davetli olarak katılan Eğitmen ve Danışman Bahar Yıldırım, Kadın Girişimci Duygu Çetinkaya, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Strateji Müdürü/TV Programcısı/Şair ve Yazar Elvan Bahar Göktepe ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, öğrencilerle bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.

Radyo ve İletişim Topluluğundan Kaligrafi Söyleşisi ve Eğitimi

Radyo ve İletişim Topluluğu, Kaligrafi Sanatçısı Cüneyt Akyüz’ün katılımıyla kaligrafi sanatı ile ilgili bir söyleşi ve workshop etkinliği gerçekleştirdi. Balıkesir MYO Amfi B1’deki etkinlikte Cüneyt Akyüz, kaligrafi sanatı hakkında bilgiler verdikten sonra katılımcılarla birlikte bir workshop etkinliği gerçekleştirdi.