Balıkesir MYO'da, Geçmişten Bugüne Türkiye'nin Turizm Politikaları Değerlendirildi

Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulunda, 19. ve 20. Dönemde Balıkesir Milletvekili olan, 50. Hükümette Devlet Bakanı ve 51. Hükümette Sanayi ve Ticaret Bakanı olarak görev yapan Av. Abdülbaki Ataç’ın konuşmacı olduğu “Geçmişten Bugüne Türkiye’nin Turizm Politikaları” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Balıkesir MYO amfisinde gerçekleşen konferansa; Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özsarı, akademisyenler ile Turizm ve Otelcilik Programı öğrencileri katıldı. Etkinlikte konuşan Av. Abdülbaki Ataç konuşmasında hukukçu ve siyasi kimliğiyle Türkiye’nin turizm politikalarını değerlendirerek öğrencilere insan ilişkileri konusunda birikimlerini aktardı.

Konferansın ardından, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özsarı tarafından konuşmacı Abdülbaki Ataç’a teşekkür belgesi takdim edildi.