Bigadiç MYO'da Yol Projelendirme Sertifika Eğitim Programı Düzenlendi

Bigadiç MYO'da Yol Projelendirme Sertifika Eğitim Programı Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulunda, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Programı ile Harita ve Kadastro Programı öğrencileri için, netcadkampüs tarafından Yol Projelendirme Sertifika Eğitim Programı düzenlendi.

8-11 Mart 2019 tarihleri arasında Bigadiç Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Laboratuvarında gerçekleşen etkinlikte; yatay güzergah tanımlama, TCK ve araştırma raporlarına göre şev uygulaması, çıktı ve metrajların standartlara göre oluşturulması, projelerin 3D sunumu ve Google Earth’a aktarımı konularında öğrencilere eğitim verilirken, Netcad programı üzerinden de uygulama imkanı sağlandı.

Eğitimin sonunda, Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Bülent Duman ile Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasemin Bayrakkaya, etkinliği düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Eğitim programı, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.