6. Balıkesir İstihdam Fuarı Açıldı

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumunun organizasyonunda Balıkesir Valiliği himayelerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odasının katkılarıyla Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde 6. Balıkesir Kaynakları ve İstihdam Fuarı açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmalarını; Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, İŞKUR Genel Müdür Vekili Cafer Uzunkaya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı yaptı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, açılışta yaptığı konuşmada; üniversite olarak öğrencileri sektör temsilcileriyle buluşturmak ve sektör temsilcilerinin öğrencilerle ilgili farkındalıklarını artırmak açısından etkinliğin önemine vurgu yaptı. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, etkinliğe katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken, etkinliğin öğrenciler, vatandaşlar ve sektör temsilcileri adına verimli ve başarılı geçmesi dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesildiği fuarda daha sonra katılımcıların stantları gezildi.  Farklı sektörlerden firmaların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı fuarda işverenler ile iş arayanlar buluştu. Çeşitli panel oturumlarının da gerçekleştirileceği fuar, 11 Nisan tarihine kadar açık kalacak.