Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesinden Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Haydar Filiz ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’a görevinde başarılar diledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da ziyareti nedeniyle konuklarına teşekkür etti.