Burhaniye MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ve halk oyunları gösterisi ile devam eden törende öğrenciler adına okul birincisi Ahmet Nasih Demiröz bir konuşma yaptı. Daha sonra Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan İlban, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Kılıç ve Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.