2016-2017 yıllarında kurumumuzda gerçekleştirilen etkinlikler aşağıda sunulmuştur.

ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN

 ETKİNLİK KONUSU

TARİH  

YER

Şef Ersin Aykan Muratreis Hotel

Taze Makarna Hamuru Eğitimi

09.12.2015

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

Gurme Şef Haldun Tüzel

Deniz Ürünleri Surimi Semineri ve Uygulamaları

15.12.2015

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Şef Rami Değirmenci

Dünya Mutfakları Uygulamaları

16.02.2016

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

Öztiryakiler Genel Müdürü Yüksel Yalçın

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Semineri

23.02.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Duru Bulgur Pazarlama Sorumlusu Ayşe Sarımehmet

Bulgur Seminer ve Uygulamaları

09.03.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu ve Uygulama Mutfağı

Öğr. Gör. Osman Güldemir

Osmanlı Mutfağı Uygulamaları

18.03.2016

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

Ana Gıda Komili Sorumlusu Aysun Stenvik

Zeytinyağı Tadımı ve Duyusal Analiz

19.04.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Turizm Fakültesi

Bilgilendirme Semineri

28.09.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Turizm Fakültesi

Yurtdışı Eğitim ve Staj Olanakları

04.10.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

İYON BASIN YAYIN

Turizm Kitapları Sergisi

10.10.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Turizm Fakültesi

Atatürk Anma Günü

10.11.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Turizm Fakültesi

Balıkesir Gastronomi Turizmi Kongresi

17-19.11.2016

Turizm Fakültesi 

Turizm Fakültesi

Öğretmenler Günü Kutlaması

24.11.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Turizm Fakültesi

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bilgilendirme Semineri

24.11.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Pilot Taylan SARIKEÇE

Havacılık Sektörü

29.11.2016

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Şef Ramazan Ceylan

Balık ve Deniz Ürünleri Sunumu ve Uygulamaları

06.12.2016

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

Travel Turkey

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı

08.12.2016

İzmir

Şef Ersin Aykan ve Şef Şafak Erten

Uluslararası Mutfaklarda Pirinç ve Bulgur Yemekleri Eğitimi

20.12.2016

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

Turizm Fakültesi

Turizimde Kariyer Planlaması

05.01.2017

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

EMITT 2017

Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı EMITT 2017

23-26.01.2017

İstanbul

Turizm Fakültesi

Dünya Rehberler Günü 2017

21.02.2017

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Şef Esat Özata

Mutfak Uygulamaları Eğitimi

03.03.2017

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

Turizm Fakültesi

6. İstihdam ve Kariyer Günleri

06.03.2017

Turizm Fakültesi

Turizm Fakültesi

İletişim ve Protokol Kuralları Semineri

13.03.2017

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Bafra Pide İşletmesi

İşletmecilik Semineri ve Pide Uygulamaları

29.03.2017

Turizm Fakültesi Konferans Salonu ve Uygulama Mutfağı

Turizm Fakültesi

Balıkesir Belediyeleri Turizm Forumu

19.04.2017

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Şef Ebru Omurcalı

Çorbanın Yolculuğu Semineri

24.04.2017

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Barilla Makarna

Uygulamalı Makarna Eğitimi

28.04.2017

Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

2016/17 döneminde gerçekleştirilen belirtilen etkinliklerin yanı sıra, fakültemiz öğrencilerini sektör temsilcileriyle buluşturmak adına 9 yıldır İstihdam ve Kariyer Günleri Organizasyonu gerçekleştirilmektedir. Ayrıca her yıl Nisan ayında Turizm haftası etkinlikleri kapsamında sosyal ve kültürel anlamda çeşitli etkinlik ve paylaşımlar gerçekleştirilmektedir. 


Web Sorumlusu : Arş. Gör. Cemali BUZLUKÇU cemalibuzlukcu@balikesir.edu.tr