BAUN Duyurular

Çanakkale Menüsü

Milletimizin sayısız zaferle dolu şanlı tarihindeki en parlak sayfalardan biri olan Çanakkale Savaşları’nda,  vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayarak savaşan kahraman ecdadımız, muharebe esnasında yokluk sebebiyle, “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Bayat Ekmek”ten oluşan menüyle idare etmiş, bütün imkânsızlıklara rağmen tüm dünyayı hayran bırakacak bir mücadele örneği sergilemişlerdir.

Kahraman ecdadımızın sergilediği azim ve fedakârlığın hafızalarda canlı tutulması adına, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nün yıl dönümü etkinliklerinden olan Çanakkale Menüsü “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Bayat Ekmek” 16 Mart 2017 Perşembe günü Üniversitemiz bünyesindeki tüm yemekhanelerde yemek menüsü, olarak belirlenmiş olup ücretsiz dağıtılacaktır.

Öğrencilerimize ve personelimize duyurulur.

SKS Daire Başkanlığı