Duyuru : Uzaktan Eğitim Program Açma Talepleri

Uzaktan Eğitim Program Açma Talepleri

• 05.04.2017

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi halen 1800 öğrencimize ortak dersleri uzaktan eğitim yöntemi ile gerçekleştirmektedir. Ayrıca tüm Türkiye genelinde KPSS-ÖABT derslerini canlı uzaktan çevrimiçi olarak başarılı bir şekilde yürütmektedir. Üniversitemizin dijitalleşen eğitim sürecindeki yerini sağlamlaştırması, mevcut programlarını zenginleştirmesi ve diğer üniversitelerle rekabet edebilmesi için uzaktan eğitim programlarının açılması planlanmaktadır. Birçok üniversitede var olan Uzaktan Eğitim ile Ön-lisans, Yüksek Lisans (tezli-tezsiz) ve sertifika programları açmak isteyen ilgili eğitim-öğretim birimlerimiz Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü ile iletişime geçip gerekli bilgileri edinebilirler.

İletişim Bilgileri:

Balıkesir Üniversitesi