BAUN Duyurular

2018 KPSS-ÖABT Matematik Uzaktan Eğitim Kursu

Balıkesir Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde 2018 KPSS-ÖABT Matematik Öğretmenliği sınavına yönelik 14 ders/200 saatten oluşan ders videolarını içeren uzaktan eğitim kursumuz başlamıştır.

• Balıkesir Üniversitesi’nin geçmiş yıllardaki KPSS başarıları herkes tarafından bilinmektedir. 2013 yılından itibaren uygulanan KPSS – ÖABT Matematik sınavında üniversitemizin yetiştirdiği öğrenciler üstün başarılar göstermiştir.
  • Uzaktan Eğitim ders videoları akademik unvana sahip alan uzmanı olan öğretim üyeleri tarafından hazırlanmıştır.
  • Ders videolarında konu anlatımları ve soru çözümleri öğretim üyelerimiz tarafından itina ile sunulmaktadır.
  • Tekrar tekrar izlenebilen online ders videolarına 7/24 saat erişim imkanı vardır.

Öğrenciler kursumuza kayıtlarını aşağıdaki linkten online olarak yapabilirler:

Detaylı bilgi için;

Web sitesi: uzem.balikesir.edu.tr