BAUN Duyurular

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezimizden Canlı Yayınlar

• Duyurular

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezimizden Canlı Yayınlar

BALIKESİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, BAÜN VE DÜZCE ÜNİVERSİTELERİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yürütücülüğünde Balıkesir Üniversitesi ve Düzde Üniversitesi ortaklığında, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Projesi kapsamında Balıkesir’den Fen Bilimleri Öğretmenlerini  “Fen Öğretmenleri Bilim Okulunda” projesi ile “Güncel Teknoloji ve Bilim” ile buluşturuyor.

02-10 Eylül 2018 tarihleri arasında 12 ilden ilimize katkı sağlamak için gelen 53 kişilik proje ekibi güncel teknoloji ve yenilikler ile ilgili uygulamalı etkinlikleri, Balıkesir Üniversitesi NEF, FEF ve Öğretmenevinde gerçekleştirecektir. 13 Farklı ilçemizden 27 farklı okuldan 30 Fen Bilimleri Öğretmeni katılımcı olarak görev alacaktır.

Etkinliğe dair canlı yayın programı için tıklayınız.

Web adresi: uzem.balikesir.edu.tr