BAUN Duyurular

Üniversitemiz İnternet Bağlantısı Hakkında Önemli Duyuru

• Duyurular

Üniversitemiz İnternet Bağlantısı Hakkında Önemli Duyuru

Üniversitemiz kablolu/kablosuz internet bağlantısında, hiç bir işlem yapılmadığı takdirde 5 dakika sonunda internet bağlantısını sonlandıran sistemin süresi 15.05.2019 tarihi itibari ile 45 dakika olarak güncellenecektir.

Bu doğrultuda üniversitemiz ana sayfasının üst kısmına “İnternet Hesabı Çıkış” adıyla bir bağlantı eklenmiştir. Bu bağlantıya tıklanmadığı takdirde internet hesabı 45 dakika boyunca aktif olacaktır.

Bu nedenle özellikle bilgisayar laboratuvarları gibi ortak kullanım alanlarında öğrencilerimizin/personelimizin internet bağlantılarını sonlandıklarına emin olduktan sonra cihazları terk etmeleri önem arz etmektedir. Unutulmamalıdır ki internet üzerinden gerçekleştirilen faaliyetlerin yasal sorumlusu oturumu açan kullanıcıdır, dolayısıyla oturumun kapatılması ve şifrelerinin güvenliğinin sağlanması kullanıcıların yükümlülüğündedir.

Değerli öğrencilerimiz ve personelimize önemle duyurulur.