Hazırlık Sınıfında Başarısız Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

• 26.04.2017

Yabancı Dil Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 11/9. Maddesi uyarınca;  önceki yıllarda hazırlık sınıfına devam etmiş ama devamsızlık hariç zorunlu hazırlık sınıfı başarı koşullarını yerine getiremeyen öğrenciler için Dönem Sonu Muafiyet Sınavı

Ahşap Yakma Sanatı | Pyrography

• 19.04.2017

Yakma el sanatları öğreticisi Hüseyin Özkan’ın katılımıyla Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans salonunda 19.04.2017 tarihi Çarşamba günü 13.30-14.30 saatleri arasında Ahşap Yakma Sanatı tanıtımı yapılacaktır. Tüm akademisyen ve öğrencilerimiz davetlidir.

Fiş Satışlarının Sona Ermesi

• 11.04.2017

17 Nisan 2017 Pazartesi gününden itibaren yemekhanede fiş satışı sona ereceğinden, sadece BAUN Akıllı Kart ile yemek yenebilinecektir.
SKS Daire Başkanlığı

BAUN Akıllı Kart Merkezi
Telefon: 0 266 612 14 65
E Posta: kart@balikesir.edu.tr

Uzaktan Eğitim Program Açma Talepleri

• 05.04.2017

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi halen 1800 öğrencimize ortak dersleri uzaktan eğitim yöntemi ile gerçekleştirmektedir. Ayrıca tüm Türkiye genelinde KPSS-ÖABT derslerini canlı uzaktan çevrimiçi olarak başarılı bir şekilde yürütmektedir. Üniversitemizin dijitalleşen eğitim sürecindeki yerini sağlamlaştırması, mevcut programlarını zenginleştirmesi ve...

Baunsem - ATLAS.ti Eğitim Programı

• 05.04.2017

Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde, Yrd. Doç. Dr. M. Tuncay SARITAŞ tarafından ATLAS.ti Program Eğitimi verilecektir. Eğitim için ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.