BAUN-Altıeylül Belediyesi İş Birliğiyle Çağış Yerleşkesinde Sucuk Ekmek İkramı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi ve Altıeylül Belediyesi iş birliğiyle, Çağış Yerleşkesinde öğrencilere ve personele sucuk ekmek ikramı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zeki Şahin’in de katıldığı etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Şehitler Camii önünde Cuma Namazı öncesi ve sonrasında gerçekleştirilirdi. Büyük ilgi gören etkinlikte yaklaşık 1000 kişiye sucuk ekmek ve ayran ikramında bulunuldu.