BAUNSEM'den Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü Personeline Eğitim

BAUNSEM'den Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü Personeline Eğitim

Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü çalışanlarına “Resmi Yazışma ve İmla Kuralları” konulu eğitim semineri verildi.

Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü tesislerinde gerçekleşen eğitim semineri, Balıkesir Üniversitesi Türk Dili Bölümünden Okutman Ahmet Küçükoğlu tarafından verildi. Eğitim seminerinde, faaliyetleri gereği kendi aralarında iletişim sağlamak için her gün çok sayıda resmi yazışma yapan kurum personelinin dil ve imla kuralları bakımından nitelik ve yeterliklerinin artırılması amaçlandı. Eğitimde katılımcılara, belirlenen amaç ve güncel düzenlemeler ışığında bilgiler verildi.

Resmi yazışma ve imla kuralları eğitimi, Eti Maden Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü personelinden toplam 160 kişiye aşamalı olarak verilmeye devam edecek.