Dursunbey MYO'da İş Hazırlama Becerileri ve CV Hazırlama Semineri

Dursunbey MYO'da İş Hazırlama Becerileri ve CV Hazırlama Semineri

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulunda, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile BAUN Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla “İş Arama Becerileri ve CV Hazırlama” konulu bir seminer düzenlendi.

Üniversite öğrencilerinin meslek hayatlarına yön vermesine katkı sağlaması amacıyla Dursunbey MYO Konferans Salonunda düzenlenen seminerde, İş ve Meslek Danışmanları Necati Öztürk ile Hasan Çiftçi konuşmacı oldu.

Seminerde öğrencilere CV’de belirtilmesi gereken konular, iş müracaatında bulunanlardan beklentiler, iş görüşmesinde adayın konuşma ve davranış biçimleri hakkında bilgiler verilirken, doğru ve yanlış CV örnekleri gösterilerek,  iletişime açık olunması tavsiyelerinde bulunuldu.

Seminer soru-cevap bölümüyle tamamlandı.