Haber : BAUN'da En Değerli Yemek Menüsü

BAUN'da En Değerli Yemek Menüsü

• 17.03.2017

Balıkesir Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen özel bir etkinlik ile öğle yemeği menüsünde tüm personel ve öğrencilere Çanakkale Savaşları esnasında askerlerin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale Menüsü sunuldu.

Çanakkale Şehitleri Haftası içerisinde gerçekleştirilen etkinlik için Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhanedeki programa ise; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek ile protokolü üyeleri katıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Kuş, Prof. Dr. Şakir Sakarya ve Prof. Dr. Mehmet Baştürk ile çok sayıda öğretim elemanının da yer aldığı programa katılan konuklar, yemeklerini öğrencilerle birlikte yediler.

Yemek sonrasında ise tüm konuklar, Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından açılan Çanakkale Fotoğrafları sergisi ile Giysi Park’ı da ziyaret ettiler.