Haber : BAUN KAGEM'den Küreselleşme ve Sermaye Piyasaları Paneli

BAUN KAGEM'den Küreselleşme ve Sermaye Piyasaları Paneli

• 17.03.2017

Balıkesir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) tarafından “Küreselleşme ve Sermaye Piyasaları” başlıklı panel düzenlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya ve KAGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Suat Kara’nın açılış konuşmalarıyla başladı.

BAUN İİBF Şehit Burak Cantürk Amfisindeki panele Mobifin A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sermaye Piyasaları Uzmanı Öğr. Gör. Arif Ünver, S.M.M.M Öğr. Gör. Ali Yaz, Mobifin A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cem Kepenç konuşmacı olarak katıldı. Yrd. Doç. Dr. Tahsin Güler’in moderatör olduğu panelde, Türkiye ve Dünyada sermaye piyasalarının durumu ve küreselleşme hakkındaki gelişmeler ele alındı. Daha sonra konuşmacılar kendi hayat tecrübelerini katılan öğrencilerle paylaştı.

Panelistlerden Arif Ünver’in kendi yazdığı “Sermaye Piyasası ve Borsa Okuryazarlığı” adlı kitabı imzalayıp öğrencilere hediye ettiği panel, konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.