BAUN Öğrenci Toplulukları Bahar Dönemi Faaliyetlerinde

BAUN Öğrenci Toplulukları Bahar Dönemi Faaliyetlerinde

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, bahar dönemi faaliyetleri kapsamında kendi çalışma alanlarında farklı etkinlikler gerçekleştirdi.

Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu

Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu adına 3 topluluk üyesi öğrenci, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 1-8 Nisan 2017 tarihleri arasında Aydın Latmos Dağlarında düzenlenen Yaz Temel Eğitimi’ne katıldı. Eğitime katılan öğrenciler bilgilerini topluluk eğitimleri kapsamında diğer öğrenciler ile paylaşacaklar.

Genç Tema Topluluğu

Genç Tema Topluluğu öğrencileri, Altıeylül Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde Down Sendromlu miniklere “+1 Farkla” konulu tiyatro oyununu sergilediler. Topluluk üyeleri ayrıca Balıkesir 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Balıkesir Lisesi’nde “Su ve Sulak Alanlar” başlıklı konferansları gerçekleştirdiler.

Toplum Gönüllüleri Topluluğu

Toplum Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri ise “Mutlu Patiler” projesi kapsamında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdikleri etkinlikte okulun iç duvarları ve dış duvarlarında çizim ve boyamalar yaptılar. Su altı ve doğa görsellerinin resmedildiği çalışmada ayrıca dış duvarlara renkli kuş evleri yerleştirildi. Etkinlik kapsamında Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik de, öğrencilerle buluşarak faaliyet hakkında bilgiler aldılar.

Scroll ↓