BAUN'lu Voleybolculardan Çifte Kupa Başarısı

BAUN'lu Voleybolculardan Çifte Kupa Başarısı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu  tarafından 10-14 Nisan 2017 tarihlerinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Voleybol 1. Lig grup müsabakalarına katılan Balıkesir Üniversitesi bayan ve erkek voleybol takımları çifte kupa başarısı elde etti.

Balıkesir Üniversitesi Bayan ve Erkek Voleybol takımları, bayan ve erkek kategorilerinde 5’er üniversitenin mücadele verdiği müsabakaları birincilikle tamamlayarak, süper lige yükselme müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Turnuva sonunda kupalarıyla birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i ziyaret eden sporcular, kendilerine verilen destekler nedeniyle teşekkürlerini sundular. Rektör Özdemir de voleybol takımlarındaki öğrencileri, takım sorumlularını ve yöneticilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.