BUBYO Öğrencilerinin Tiyatro Gösterisi Burhaniyelerin Beğenisini Topladı

BUBYO Öğrencilerinin Tiyatro Gösterisi Burhaniyelerin Beğenisini Topladı

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu(BUBYO) Tiyatro Kulübü, daha önce de okulda sergiledikleri ve ilk kez 1664 yılında sahnelenen Moliere’in “Tartuffe” isimli tiyatro oyununu Burhaniye Reha Yurdakul Kültür Merkezinde Burhaniyelilerin beğenisine sundu.

Tiyatro oyununu, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Aybaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar izledi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, BUBYO öğrencileri, performansları ile beğeni toplarken, oyun sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar.

Yüksekokul Müdürü Doc. Dr. M. Oğuzhan İlban oyunun sonunda öğrencileri ile eğitmenleri Çağrı Duran’a teşekkür ederek çiçek takdim ederken “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Profesyonel tiyatrocuları aratmadılar. Burhaniye halkına böylesine güzel bir oyunu başarılı bir şekilde sundular. Önümüzdeki yıllarda tiyatro kulübümüz, Burhaniyeliler ile birlikte olmaya devam edecek” dedi.