BAUN Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

BAUN Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burhan Erdayı Spor Salonundaki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Kuş,Prof. Dr. Şakir Sakarya, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Okul Birincisi Volkan Demir yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cemal Bölücek de yaptığı konuşmada mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında mezunlara meslek yaşamlarında başarılar dilerken, öğrencilerin yetişmelerinde emekleri bulunan velilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.