BAUN İİBF'de Mezuniyet Mutluluğu

Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burhan Erdayı Spor Salonundaki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Okul Birincisi Muhammet Yasir Budak yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, aynı zamanda İBF Dekan Vekili olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya da yaptığı konuşmada mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında mezunlara meslek yaşamlarında başarılar dilerken, öğrencilerin yetişmelerinde emekleri bulunan velilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.