Haber : BAUN Fen-Edebiyat Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

BAUN Fen-Edebiyat Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

• 16.05.2017

Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burhan Erdayı Spor Salonundaki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Kuş, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Okul Birincisi Tansu Doran yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı yaptığı konuşmada mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında mezunlara meslek yaşamlarında başarılar dilerken, öğrencilerin yetişmelerinde emekleri bulunan velilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.