Haber : BAUN Necatibey Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

BAUN Necatibey Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

• 16.05.2017

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinde, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Fakülte bahçesindeki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Kuş,Prof. Dr. Şakir Sakarya, Prof. Dr. Mehmet Baştürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Okul Birincisi Zeynep Karadoğanyaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fatih Satıl da konuşmasında mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında mezunlara meslek yaşamlarında başarılar dilerken, öğrencilerin yetişmelerinde emekleri bulunan velilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Müzik dinletisinin de gerçekleştirildiği tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıile sona erdi.