Haber : Ayvalık MYO'da Gençlik Haftası Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

Ayvalık MYO'da Gençlik Haftası Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

• 17.05.2017

Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 35. Gençlik Haftası etkinlikleri düzenlendi. Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinliklere ilgi yoğun oldu.

Etkinliklerin açılış törenine; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Şahin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, daire müdürleri, çevre liselerin müdürleri, öğretmenleri, akademik ve idari personel ile lise ve üniversite öğrencileri katıldı.

Ayvalık Belediye bandosu dinletisi eşliğinde başlayan etkinlik, Ayvalık Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına öğrenci temsilcisi tarafından yapılan konuşma ve halk oyunları gösterileriyle devam etti. Daha sonra meslek yüksekokulu öğrencileri tarafından gitar ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Gençlik Haftası süresince yapılacak olan bilardo, dart, futbol, basketbol, voleybol başta olmak üzere spor müsabakaları da Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı tarafından başlatıldı.

Ayvalık Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan nohutlu pilav ve ayran ikramının da gerçekleştirildiği etkinlik, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Şahin’in katılımcılara teşekkür etmesi ile son buldu.