Haber : BUBYO Öğrencilerinden Kara Kalem Sergisi

BUBYO Öğrencilerinden Kara Kalem Sergisi

• 18.05.2017

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda kara kalem resim sergisi açıldı. Sergi açılışında; Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç, Kara Kalem Kursu Eğitmeni Yasin Uruçoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler yer aldı.

Öğrencilerin yıl boyu yaptığı kara kalem çalışmalarının sergilendiği etkinliğin açılışının ardından öğrenciler ve eğitmenleri tarafından çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, yapılan kursları öğrencilerin kişisel gelişimlerinde ve boş zamanları değerlendirmelerinde önemli bulduğunu ifade ederek, Burhaniye Kaymakamlığı Burhaniye Halk Eğitim Merkezi ile gerçekleştirilen çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. İlban, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç, Kurs Eğitmeni Yasin Uruçoğlu ve kursa katılan öğrencilere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kara kalem resim sergisi, final sınavları sonuna kadar açık kalacak.