Türkiye Şampiyonu Judoculardan Rektör Özdemir'e Ziyaret

Türkiye Şampiyonu Judoculardan Rektör Özdemir'e Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlenmiş olduğu Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonasında başarılı sonuçlar elde ederek şampiyonluk kazanan Balıkesir Üniversitesi Judo Takımlarındaki öğrencileri makamında kabul ederek bir süre görüştü. Ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Zekeriya Göktaş, öğretim elemanları, antrenörler ve öğrenciler yer aldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, bireysel derecelerin yanında takım olarak da bayanlarda ve erkeklerde Türkiye Şampiyonlukları elde eden öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Judo takımındaki öğrenciler de elde ettikleri kupaları Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’e sunarak sevinçlerini paylaşırken, kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.