Haber : Rektör Özdemir, YÖK'te Afiliye Hastanesi Olan Üniversiteler Toplantısına Katıldı

• 17.07.2017

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Yükseköğretim Kurulunda (YÖK)  gerçekleştirilen ve tıp fakültesi olup afiliye hastanesi olan üniversite rektörlerinin yer aldığı toplantıya katıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; yeni yayımlanan “Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarına ait Kurum ve Kuruluşlar ile Devlet Üniversitelerinin birlikte Kullanımı ile İşbirliği Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.